Noutatii - Evenimente - Blog

Oraselul Magic al Iernii 2021-2022. Proiectul "ORASELUL MAGIC AL IERNII" editia a –XII-a

Gradinita Planeta Copiilor

In fiecare an , intreaga familie PLANETA COPIILOR asteapta cu emotie startul petrecerilor si aprinderea luminitelor in “ORASELUL MAGIC AL IERNII”. Iarna aceasta am scris impreuna o noua poveste in luna magica a Sarbatorilor de Iarna !
Gradinita s-a imbracat in haine de Sarbatoare pentru cele mai frumoase momente ale anului: copiii l-au asteptat pe Mos Nicolae care a venit cu sacii plin de daruri la Gradinita, au participat interactiv la Spectacolele Teatrului de Papusi “In spiritul Povestilor” , au confectionat podoabe dupa model strabun la “Atelierele lui Mos Craciun” . Toate podoabele au fost expuse la "Targul de Ajun"!
Scrisori noi Mosului i-am trimis si renii au venit si le-au luat cu saniutele in Laponia!
Mos Craciun a adus daruri pentru fiecare dintre cei mici , pentru ca au fost cuminti si harnici tot anul !
Ca in fiecare an, nu i-am uitat nici pe cei mai putin norocosi .Caravana noastra “DARUIM…DIN SUFLET DE COPIL” a adus din nou, emotie si fericire copiilor saraci si familiilor lor.
In Gradinita au rasunat colindele si ne-am deschis sufletele sa le primim !

Va invitam sa urmariri imagini din “ORASELUL MAGIC AL IERNII” pentru ca emotia Sarbatorilor si zambetele celor mici sa va insoteasca si sa va incalzeasca sufletele iarna aceasta!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau ne puteti trimite un email.

Gradinita Planeta Copiilor Chiajna

tur virtual gradinita fotograf gradinita printare fotografii fotograf nunta artificii filmari nunti pret dj nunta muzica de nunta peste proaspat artificii nunta