Noutatii - Evenimente - Blog

INSCRIERI pentru copiii din afara gradinitei la SCOALA DE VARA „Atelierele de vara 2019 la Grădiniţa Planeta Copiilor din Chiajna”

planeta copiilor chiajna

Pentru copiii din afara gradinitei care doresc sa petreaca clipe de neuitat in vara aceasta, alaturi de frumoasa familie a “Planetei Copiilor”, va anuntam:
În luna iulie 2019, se deschid porţile pentru o nouă provocare a vacanţei copiilor „ Atelierele de vară la Grădiniţa Planeta Copiilor dinChiajna” reunite într-un proiect educativ „Curcubeul Planetei Copiilor”. A saptea editie a proiectului „Curcubeul Planetei Copiilor”este o provocare educativa, constructivă prin caracterul nonformal, devenită tradiţie pentru grădiniţa noastră datorită lucrului în echipă a cadrelor didactice, inedit ca abordare, realizat de noi ca un întreg.
Participă copii din institutie si din afara institutiei care doresc să-şi dezvolte abilităţi artistico-plastice şi practice, abilitati cognitive, abilitati sportive prin module cu durata de o săptămână ,timp de 9 săptămâni. Copiii pot articipa la activitati extrascolare : inot, tenis, limba engleza, dans, arta teatrala, excursii etc. Durata participarii copilului va fi stabilita si anuntata de catre parinti.
Pentru detalii, program, activitati si informatii organizatorice, ne puteti contacta la adresa: [email protected] sau tel:0724212952. Variante program de participare: 08.00-13.00 sau 08.00-18.00 cu toate mesele incluse si programul de odihna.
O vara frumoasa impreuna...pe Planeta noastra mica!

Gradinita Planeta Copiilor Chiajna

tur virtual gradinita fotograf gradinita printare fotografii restaurant nunta fotograf nunta artificii filmari nunti pret dj nunta revizie auto rochii de ocazie online parchet lemn artificii nunta dj nunti creme masaj