Noutatii - Evenimente - Blog

Atelier de vara

In fiecare an, in luna iulie deschidem portile Atelierele de vara la Gradinita Planeta Copiilor Chiajna reunite intr-un proiect educational Curcubeul Planetei Copiilor
Participa copiii 2-6 ani din gradinita si din afara gradinitei care doresc sa-si dezvolte abilitati artistico-plastice si practice prin module cross-curriculare, cu durata de o saptamana fiecare, timp de 9 saptamani. Copiii din afara gradinitei pot participa la modulele dorite pe o perioada aleasa de catre parinti.
In cadrul acestor ateliere se desfasoara o multime de activitati artistico-plastice, practice, distractiv-educative, excursii si vizite tematice care contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor si completarea educatiei lor.
Toate aceste amintiri de vacanta sunt fotografiate si prezentate pe CD.
Activitatea din cadrul atelierelor va fi evaluata la final in functie de specificul atelierului prin:
Carnavalul culorii din acea saptamana,
Expozitia cu obiectele si produsele culinare din acea saptamana,
In Ziarul Curcubeul vor fi redactate intamplarile din saptamana culorii, unde copiii isi expun lucrarea realizata in grup si sunt premiati.
Proiectul nostru inedit si original, prezentat mai jos, a fost conceput si aplicat in Gradinita noastra, bucurandu-se de un real succes in randul copiilor, parintilor, cadrelor didactice si a partenerilor nostri.
Proiectul va fi continuat incepand cu luna iulie 2014.
Va asteptam cu drag !

reparatie ac auto dj parchet lemn filmari aeriene fum greu nunta transfer VHS foc de artificii revelion foto nunti pret artificii nunta albume gradinita filmari nunti 4K teren squash Bucuresti firma contabilitate spatiu de joaca