Activități opționale oferite în cadrul Grădiniței noastre

Vă oferim o largă gamă de activități opționale pentru copilul dumneavoastră.

 1. Șah

  Vă oferim cursuri de șah susținute de fondatorul Școlii de șah “Jocul celor 3 cai”.

 2. cursuri de sah
 3. Tenis

  Tenisul ajută la dezvoltarea atenției copiilor. Acesta este un sport ce se desfășoară intr-un ritm alert, necesită decizii și mișcări rapide, care stimulează mult atenția și capacitatea de gândire a celor mici.

 4. gardinita cu tenis
 5. Dans modern

  Scopul cursurilor de dans reprezintă însușirea mișcărilor de bază a diverselor tipuri de dansuri prin metode atractive, plăcute și ușoare de învățat. Principiile sunt: ritmica, muzicalitatea, coordonarea mișcărilor, poziția corectă a corpului în dans, atitudinea și expresivitatea corporală.

 6. Limba Engleză

  Cursuri profesionale de limba engleză susținute de profesorii centrului de limbi străine INTERNATIONAL LEARNING AND SKILLS COUNCIL, reprezentant CAMBRIDGE.

 7. planeta copiilor
 8. Art & Craft

  Compoziția în artele vizuale - pictură, sculptură, design - este modalitatea de structurare a elementelor limbajului plastic, într-un ansamblu omogen, echilibrat, capabil să transmită emoția și idea creatorului.

 9. arta plastica
 10. Limba Germană

  Grădinița PLANETA COPIILOR CHIAJNA împreună cu Easy & Simple Learning organizează cursuri de limba germană.

 11. gradinita germana
 12. Dezvoltarea vorbirii coerente a preșcolarilor prin activități teatrale și de joc

  Jocul teatral are o mare influență asupra dezvoltării vorbirii copilului. Acesta stimulează vorbirea activă prin extinderea vocabularului și îmbunătățește aparatul fono - articulator. Copilul învață bogăția limbii materne și mijloacele ei de exprimare.

 13. gradinita teatru
 14. Karate

  Karate nu înseamnă doar să înveți tehnici de apărare, ci în același timp te învață și cum să gândești atunci când te aperi. De asemenea, te ajută să îți dezvolți reflexele de care ai nevoie atunci când ești în pericol și îți dau încrederea necesară pentru a riposta.

 15. gradinita - karate
 16. Optimizare a comportamentelor

  Pentru a veni în întâmpinarea, dar și în prevenirea provocărilor societății moderne, psihologul grădiniței, Luminița Carneanu, prin intermediul jocului, a pus bazele unui program de dezvoltare personală pentru copiii dumneavoastră.

 17. gradinita pshihologie
 18. Instrumente: pian, chitară și orgă

  Inițiere instrumente muzicale cu profesori de specialitate.

 19. planeta copiilor
 20. Canto cu acompaniament de pian

  Beneficiile opționalelor de pian și canto: stimularea sensibilității auditive, dezvoltarea motricității fine, stimularea atenției și memoriei.

 21. gradinita canto
 22. Dinamickidsport

  Dinamickidsport este un sistem integrat de antrenamente atletice, ce sistematizează mișcări și exerciții din cele mai diverse discipline sportive, pentru crearea și dezvoltarea unei baze cât mai largi și mai solide a pregătirii fizice a copiilor. Acest program este și un mijloc prin care ne propunem să insuflăm copiilor o atitudine sportivă – pozitivă, de fair-play. De asemenea, Dinamickidsport cultivă cu atenție creativitatea atletică.

 23. planeta copiilor
 24. Inot ( Bazinul World Class Militari)

  Beneficiile activității de înot: dezvoltarea coordonării și abilităților motorii, îmbunătățirea posturii și a echilibrului.

 25. planeta copiilor
 26. Robotică și Programare STEAM

  Acest nou concept se bazează pe învățarea prin joacă, colaborare și gândire creativă și îmbină cele cinci discipline STEAM: Știința, Tehnologia, Ingineria, Artele și Matematica.

 27. planeta copiilor