Activitati optionale oferite in cadrul Gradinitei noastre

Va oferim o larga gama de activitati optionale pentru copilul dumneavoastra.

 1. Sah

  Va oferim cursuri de sah sustinute de fondatorul Scolii de sah “Jocul celor 3 cai”.

 2. cursuri de sah
 3. Tenis

  Va oferim cursuri de tenis / minitenis pentru toti copii gradinitei Planeta Copiilor Chiajna.

 4. gardinita cu tenis
 5. Dans

  Scopul cursurilor de dans reprezinta insusirea miscarilor de baza a diverselor tipuri de dansuri prin metode atractive, placute si usoare de invatat. Principiile sunt: ritmica, muzicalitatea, coordonarea miscarilor, pozitia corecta a corpului in dans, atitudinea si expresivitatea corporala.

 6. Limba Engleza

  Cursuri profesionale de limba engleza sustinute de profesorii centrului de limbi străine INTERNATIONAL LEARNING AND SKILLS COUNCIL, reprezentant CAMBRIDGE.

 7. planeta copiilor
 8. Arta plastica

  Compozitia in artele vizuale- pictura, sculptura, design- este modalitatea de structurare a elementelor limbajului plastic, intr-un ansamblu omogen,echilibrat,capabil sa transmita emotia si idea creatorului.

 9. arta plastica
 10. Limba Germana

  Gradinita PLANETA COPIILOR CHIAJNA impreuna cu Easy & Simple Learning organizeaza cursuri de limba germana.

 11. gradinita germana
 12. Arta Teatrala

  Adeseori oamenii considera improvizatia o forma de teatru de comedie facuta de actori ingeniosi si talentati care, spre deosebire de noi, sint deosebit de versati in a veni cu replici spontane si haioase.

 13. gradinita teatru
 14. Karate

  Karate nu inseamna doar sa inveti tehnici de aparare, ci in acelasi timp te invata si cum sa gandesti atunci cand te aperi. De asemenea, te ajuta sa iti dezvolti reflexele de care ai nevoie atunci cand esti in pericol si iti dau increderea necesara pentru a riposta.

 15. gradinita - karate
 16. Optimizare a comportamentelor

  Pentru a veni in intampinarea, dar si in prevenirea provocarilor societatii moderne, psihologul gradinitei, Luminita Carneanu, prin intermediul jocului, a pus bazele unui program de dezvoltare personala pentru copiii dvs.

 17. gradinita pshihologie
 18. Instrumente: pian, chitara si orga

  Initiere instrumente muzicale cu profesori de specialitate.

 19. planeta copiilor
 20. Canto cu acompaniamet chitara

  Este sustinut de d-nul prof. Sorin Durus si chitara fermecata-DONALD. Cintecele, invatate cu acompaniament , se adreseaza fiecarui nivel de varsta.

 21. gradinita canto


crema de fata lumini arhitecturale rochie de zi tur virtual hotel dj bucuresti transfer vhs dvd artificii nunta fotograf nunta reparatie AC auto artificii de nunta poze gradinite fotograf la nunta squash court Bucuresti contabil evenimente pentru copii rochii seara