Bun venit pe Blogul nostru de noutati si evenimente.

Anunt inscrieri 2018 - 2019

planeta copiilor

Gradinita noastra si-a deschis portile pentru a –IX- a generatie de copii !
Am inceput inscrierile pentru anul scolar 2018-2019, in limita locurilor ramase disponibile, in urmatoarele grupe

Atelelierele de vara "CURCUBEUL 2018"

gradinita planeta copiilor

In a sasea editie a proiectului „Curcubeul Planetei Copiilor”
micutii nostri ,impreuna cu cadrele didactice ,au participat la o noua serie de activități artistico-plastice .

Oraselul Magic al Iernii
2017 - 2018

gradinita planeta copiilor 2018

Proiectul Gradinitei Planeta Copiilor din Chiajna – ajuns la a -VIII -a editie, este un prilej de bucurie si momente unice in viata copiilor nostri, a parintilor si a altor sufletele ce au fost alaturi de micutii nostri in magicul anotimp al Zanei Zapezii. In gradinita noastra, imbracata de Sarbatoare, s-a scris frumos o magica Poveste de Iarna...

Proiectul nostru "TOAMNA pe PLANETA COPIILOR"

gradinita planeta copiilor

Inca o toamna a plecat de pe PLANETA noastra mica! Noi am ramas la gradinita noastra, cu amintiri frumoase, cu arome de fructe si legume gustoase. Suntem mai "bogati "cu experientele noastre...

Atelelierele de vara "CURCUBEUL 2017"

gradinita planeta copiilor

A cincea editie a proiectului „Curcubeul Planetei Copiilor”
a fost si anul acesta provocarea noastra educativa, constructivă prin caracterul nonformal, devenită tradiţie pentru grădiniţa noastră.

1 Iunie "Ziua Coplilului" 2017

gradinita planeta copiilor

Pe Planeta noastra, a copiilor din Chiajna, astazi a fost mare sarbatoare !
Impreuna cu doamnele noastre, ne-am bucurat de o petrecere minunata cu personaje de poveste, tortulet gustos, cadouri, tun de confetti, muzica din belsug.

Atelierele de vara "CURCUBEUL PLANETEI COPIILOR" - editia 2017

gradinita planeta copiilor

In luna iulie si august 2017, se deschid portile pentru o noua provocare a vacantei copiilor "Atelierele de vara la Gradinita Planeta Copiilor din Chiajna" reunite Intr-un proiect educativ "Curcubeul Planetei Copiilor".

Proiectului de primavara al gradinitei noastre "PRIMAVARA COPIILOR"

gradinita planeta copiilor

Devenita traditie in institutia noastra, editia de anul acesta dedicata "Sarbatorilor Pascale, primavara copiilor", a adus multa bucurie copiilor nostri, prin participarea alaturi de colegi si cadre didactice la o serie de activitati si jocuri interactiv distractive, confectionarea de podoabe si obiecte specifice Sarbatorii Pascale, excursii, piese de teatru, etc.

TABARA SPORTIVA "CARNAVALUL ZAPEZII 2017" -a III a editie de iarna

gradinita planeta copiilor

Echipa "OLAF" a Gradinitei Planeta Copiilor din Chiajna s-a intors, din nou, CAMPIOANA la categoria de varsta 3-6 ani. Echipa noastra a petrecut clipe de neuitat, timp de 6 zile, depasindu-si limitele, incantati de reusite si experiente noi. Felicitari echipei si mult succes ...in tabara urmatoare!

Oraselul Magic al Iernii

gradinita planeta copiilor

An de an, în prag de Sărbători,
Când fulgii de nea se scutură din nori,
Gradinita noastra se transforma
Intr-un Orasel Magic , uite-asa...

Anunt inscrieri 2017 - 2018

planeta copiilor

Gradinita noastra si-a deschis portile pentru a –VIII- a generatie de copii !
Am inceput inscrierile pentru anul scolar 2017-2018, in limita locurilor ramase disponibile, in urmatoarele grupe

Proiectul "Toamna Fest 2016"

gradinita planeta copiilor

In perioada 21-25 nov.2016, prescolarii gradinitei noastre, impreuna cu cadrele didactice si parintii au participat la Proiectul educativ "ToamnaFest 2016" din cadrul PROGRAMULUI NATIONAL AL ACTIVITATILOR EDUCATIVE, EXTRASCOLARE SI EXTRACURRICULARE "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!"

Tabara de vara AVENTURA STELARA 2016

planeta copiilor chiajna

In perioada 1-6 iulie 2016, copiii gradinitei au participat la tabara tematica "AVENTURA STELARA", unde au obtinut LOCUL I ! Felicitari micutilor exploratori, cadrelor didactice si parintilor, pentru minunata AVENTURA STELARA.

ATELIERELE DE VARA "CURCUBEUL PLANETEI COPIILOR " 2016

planeta copiilor chiajna

in luna iulie si august 2016, se deschid portile pentru o noua provocare a vacantei copiilor "Atelierele de vara la Gradinita Planeta Copiilor II Chiajna" reunite intr-un proiect educativ "Curcubeul Planetei Copiilor".

Proiectul educational - Scoala Altfel 2016

Scoala Altfel 2016

In perioada 18-22 aprilie 2016 la Gradinita noastra s-a desfasurat proiectul educativ “De-a mine copil, la gradinita - traditii de ieri si azi privind evolutia jocului si activitatilor de invatare la varsta prescolara din cadrul
„Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”
A fost o saptamana interactiva, in care si-au amintim cu toti despre jocurile copilariei noastre, despre bucuria jocului de echipa si au descoperit traditiile de ieri si de azi.Cu acest proiect vom participa si anul acesta la competitia "O activitate de succes 2016 !".
Succes copiilor, cadrelor didactice, mamicilor (la concursul gastronomic) taticilor (la campionatul de fotbal) si impreuna ...la distractie!

CERC PEDAGOGIC organizat de echipa gradinitei Planeta Copiilor Chiajna

planeta copiilor

Gradinita noastra a organizat in data de 17 martie 2016 Cercul Pedagogic cu tema: "Exemple de bune practici privind abordarea integrata a activitatilor de invatare 3-6 ani, din perspectiva “predarii-invatarii-evaluarii”. Model/modul cross-curricular de tip integrat"

8 martie - TE IUBESC, MAMICA MEA !

8 martie 2016

Activitate interactiva cu mamicile la inceput de primavara dedicata Zilei de 8 MARTIE
In primele zile de primavara am invitat mamicile sa petreaca clipe emotionante, unice alaturi de copilasii lor!
An de an organizam acest eveniment cu aceeasi bucurie , entuziasm si dragoste. Din sufletul meu de copil, iti spun cu drag "TE IUBESC, MAMICA MEA !"

Carnavalul Zapezii 2016

planeta copiilor

TABARA "CARNAVALUL ZAPEZII 2016' organizata in luna februarie 2016 la Sinaia, hotel Cota 1400.

Anunt inscrieri 2016 - 2017

inscrieri 2016

Gradinita noastra si-a deschis portile pentru a –VII- a generatie de copii !
Am inceput inscrierile pentru anul scolar 2016-2017, in limita locurilor ramase disponibile, in urmatoarele grupe

Oraselul magic al iernii 2015 - 2016.

Gradinita Planeta Copiilor

La inceputul fiecarei ierni, Gradinita Planeta Copiilor Chiajna, se transforma intr-un orasel magic, minunat! Alaturi de noi, veti simti bucuria copilariei, in cea mai fascinanta perioada a anului !

Proiectul educational “EXPLOATORII” - Scoala Altfel 2015

Scoala Altfel 2015

Proiectul nostru educational “EXPLORATORII” se va desfasura in cadrul Programului National al activitatilor educative, extrascolare, si extracurriculare, in perioada 6-10 aprilie 2015 “Sa stii mai multe, sa fii mai bun !” Cu acest proiect participam si anul acesta la Competitia Nationala “O activitate de succes -Altfel 2015” organizat de M.E.C.S. Succes prescolarilor, cadrelor didactice si parintilor nostri !

Unirea Principatelor Române - 24 ianuarie 1859, primul pas catre Marea Unire

Unirea Principatelor Romane

Schimb de experienta si bune practici privind diseminarea activitatilor desfasurate în cadrul proiectului educational “Despre noi, împreuna cu noi 2014-2015” Gradinita Planeta Copiilor Chiajna, judetul Ilfov cu ocazia evenimentului istoric “Unirea Principatelor Române - 24 ianuarie 1859, primul pas catre Marea Unire”

Seminar CCD Ilfov - 27 nov 2014

certificat-green-2014

Gradinita nostra a participat la schimbul de experienta cu exemple de buna practica privind initierea si derularea de proiecte educative in vederea imbunatatirii mediului educational ilfovean, prezentand materialul privind "Implementarea proiectelor si programelor educationale in Gradinita Planeta Copiilor Chiajna, jud. Ilfov".

Certificat Inspector Green 2014

certificat-green-2014

Suntem onorati ca in anul scolar 2014-2015, Gradinita Planeta Copiilor Chiajna a fost acceptata ca si partener in patru Proiecte Europene e-Twinning Erasmus + .
Uram succes prescolarilor 3-6 ani si cadrelor didactice implicati interactiv in aceste proiecte E - Twinning Erasmus+ !

Atelier de vara

Atelierele de vara la Gradinita Planeta Copiilor Chiajna CURCUBEUL PLANETEI COPIILOR PROIECT EDUCATIONAL

Proiect Scoala Altfel

Proiectul educational "Activitatile adultilor din jurul meu" cu care Gradinita nostra va participa la Competitia Nationala "Scoala Altfel" 2014 organizata de Ministerul Educatiei

Misiunea noastra

Gradinita Planeta Copiilor Chiajna, judetul Ilfov propune un proiect educational ambitios, care satisface norme de invatamant europen, ramanand in acelasi timp o gradinita cu profil romanesc, avand la baza Curriculumul National pentru Invatamant Prescolar.

Certificat Etwinning

Am obtinut certificatul Etwinning, va multumim si dorim sa impartasim acesta bucurie cu voi.

Chiajna vazuta prin ochi de copil

Proiectul educational „Chiajna vazuta prin ochi de copil” al Gradinitei Planeta Copiilor Chiajna având caracter socio-cultural (jud. Ilfov).

1 2 3 4 5
albume foto absovire photographe mariage professinnel dj banchet virtual tour pensions tur virtual squash court Bucuresti locatie nunta bucuresti comanda foto online foc artificii albume nunta rochie mireasa filmare botez focuri de artificii dj nunti Bucuresti filmari nunti contabil aniversari copii fotograf nunti